Do Adminahttp://www.superaudio.pl/index.php?opti ... 1&Itemid=1
Admin co to jest? Czyzbyś jednak pracował nad listą? głośniki 5xJBLES30+subJBLES150 zasilane przez ONKYOTX-NR807, sygnał podaje SONYBDPS373, kino zdemontowane i czeka...
Re: Do Adminapiękne ta nowa szata
![]()
Re: Do AdminaNo kwestia gustu, tamta wersja jak dla mnie była bardziej przejrzysta. Czy dało by się tak jak poprzednio na górze strony umieścić ostatnio komentowane wątki ,bo sprawdzanie non stop po datach jest trochę uciążliwe, chyba, że nie zauważyłem i są różne kolory tych teczek folderów.
Re: Do AdminaPo prawej stronie jest w Main menu zakładka Nowe posty - wyświetla wszystkie nowe posty od ostatniej wizyty użytkownika, to co było poprzednio jedynie określoną liczbę, z tego co pamiętam 12 ostatnich, więc niektóre mogły umknąć.
Pozdrawiam.
admin
Re: Do AdminaPewnie, że tak ale ja mówię o szacie graficznej a nie walorach użytkowych do których wystarczy się przyzwyczaić.A wiem ile pracy kosztuje zbudowanie forum prowadzenie go i dbanie aby nie "umarł".
Re: Do AdminaChoć nowa szata jest bardzo ładna, to jednak uważam podobnie jak Piotruś,że tamta wersja forum była bardziej czytelna.
Audio GD Master 10,Jungson AV 1000C,Oppo BDP-95 , Sounddeco F3+,Jungson BD1N,MB Quart Vera 1C ,Technics SL-7 +EPC-P540+Jico SAS,Yaqin MS-12B,Bada LB-5600,Epson EH TW-6600+Carl's ALR DIY Screen,Kable Yarbo,Choseal.
Re: Do AdminaCzy tak lepiej, czy chodzi Ci podobnie jak Piotrusiowi o "Ostatnie posty" w nagłówku forum.
Zmiana tego go skryptu na nowszy to konieczność, nie ma powrotu, a od strony graficznej do obecnej wersji skryptu takiej skórki jak poprzednia niestety nie ma. Pozdrawiam.
admin
Re: Do AdminaTak, głównie chodzi mi o ostatnie posty.
Audio GD Master 10,Jungson AV 1000C,Oppo BDP-95 , Sounddeco F3+,Jungson BD1N,MB Quart Vera 1C ,Technics SL-7 +EPC-P540+Jico SAS,Yaqin MS-12B,Bada LB-5600,Epson EH TW-6600+Carl's ALR DIY Screen,Kable Yarbo,Choseal.
Re: Do AdminaOooooooooooooo teraz jest git
![]() Audio GD Master 10,Jungson AV 1000C,Oppo BDP-95 , Sounddeco F3+,Jungson BD1N,MB Quart Vera 1C ,Technics SL-7 +EPC-P540+Jico SAS,Yaqin MS-12B,Bada LB-5600,Epson EH TW-6600+Carl's ALR DIY Screen,Kable Yarbo,Choseal.
Re: Do Admina![]() Od razu lepiej ![]()
Re: Do AdminaTylko może by tak bardziej kolorami? Żółty i ciemny żółty słabo się odróżniają
głośniki 5xJBLES30+subJBLES150 zasilane przez ONKYOTX-NR807, sygnał podaje SONYBDPS373, kino zdemontowane i czeka...